Набір у патрульну службу Тернополя завершився. Однак 4 листопада розпочинається набір  тренерів для цієї служби.  Він  триватиме до 2 грудня поточного року.

 



Від претендентів вимагають досвід роботи з викладання із відповідних міліцейських дисциплін, застосування інтерактивних методів навчання, навички управління аудиторією та вміння проводити тренінги. Щодо особистих якостей, то вимагають комукативності, вміння аргументувати свою позицію, працювати в команді, стресостійкості, наявності організаторських здібностей, відповідальності.

 

Заохочується участь експертів з різних сфер суспільного життя та інститутів (неурядові організації, науково-викладацькі кола, практики та інші). Обрані кандидати, які працюють у структурних підрозділах та/або у навчальних закладах МВС України, будуть залучені до проведення навчання слухачів патрульної служби за офіційним наказом МВС України. Проведення занять оплачується 200 гривень за одне заняття, однак витрати на проживання у місті не покриваються. Детальнішу інформацію можна знайти на сайті СЗГ УМВС України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: