У найближчі вихідні Бучач запрошує на “Дні Пінзеля”

Опубліковано:
2 Червня, 2016 о 11:53

З метою популяризації мистецької спадщини, поширення інформації про творчість Йогана Георга Пінзеля у Бучачі 3-5 червня відбудуться “Дні Пінзеля”.

Відкриють їх 3 червня о 18 годині у костелі Успіння Богородиці концертом академічного камерного оркестру Harmonia Nobile з Івано-Франківська.



У суботу, 4 червня, о 14 годині в Ратуші відкриється виставка про Пінзеля, а о 15 годині в костелі Успіння Богородиці Лариса Разінкова-Возницька прочитає лекцію “Пінзель” за матеріалами Б.Возницького. Увечері на майдані перед церквою Святої Покрови демонструватимуть фільми про митця.

У програмі “Днів Пінзеля” також – наукова конференція, літературні та екскурсія до Рукомиша, де зберігається фігура св. Онуфрія авторства Пінзеля, зустрічі з письменниками Володимиром Єшкілєвим і Євгенією Кононенко тощо.
Детальна програма “Днів Пінзеля” – тут.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: