У Львові нетверезий працівник поліції погрожував водієві таксі пістолетом

Опубліковано:
17 Червня, 2016 о 17:38

Як повідомили УНІАН у прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області, сьогодні, 17 червня, о 00:20 на оперативну лінію 102 за допомогою звернувся 31-річний львів’янин, водій таксі.

 



За словами заявника, його клієнт, перебуваючи в нетверезому стані, погрожував йому пістолетом, відмовляючись оплачувати проїзд і веде себе неадекватно.

 

На місце події прибув екіпаж патрульної поліції Львова. Правоохоронці доставили обох чоловіків в Шевченківський відділ поліції.

 

Поліцейські встановили особу клієнта таксі – ним виявився 33-річний працівник Галицького відділу поліції Львова. З автомобіля було вилучено пристрій для відстрілу гумових куль.

 

«За даним фактом призначено службове розслідування, зібрані матеріали направлені в прокуратуру для прийняття рішення. Така поведінка неприпустима для співробітника поліції. Найближчим часом всі співробітники підрозділів поліції Львівській області пройдуть переатестацію, і я не сумніваюся, що цей факт позначиться на подальших перспективах цього працівника», – зазначив в. о. Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: