У Кременці магазин "Рошен" відкрили у відділенні державного підприємства "Укрпошта"

Опубліковано:
4 Лютого, 2016 о 16:23

Магазин “Рошен” запрацював 29 січня у відділенні державного підприємства “Укрпошта” в місті Кременець Тернопільської області. Розташоване в центрі на вул. Шевченка, 89.

 



На відкриття крамниці приїхали голова районної ради Володимир Стефанський і керівник обласного відділення “Укрпошти” Василь Юрчишин. Запросили священиків, які окропили товар.

 

— Сліпе правосуддя, сліпий траст — це все добре. Але ми не сліпі. Ми бачимо появу нових і нових магазинів — їх розтикують скрізь. Спочатку приїжджає бригада “комунальників”, які зносять невеликі крамнички. Залізна відмазка — дозволу немає. А на їхньому місці через тиждень виростає магазин “Рошен”. З усіма документами, мабуть. Точно ніхто не знає. Та ще й у відкритті приватних закладів на території держпідприємств у робочі години беруть участь чиновники різних рангів, — каже 30-річний Віталій Махінько з незалежної профспілкової організації “Трудова солідарність”.

 

Торік в Україні відкрили близько 40 магазинів “Рошен”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: