Басейн Козівської загальноосвітньої школи №2 – одних з типових радянських недобудованих об’єктів. Усі роботи тут були призупинені ще у 1988 році. А приміщення дотепер стояло пусткою.

 



Зараз тут кипить робота. Цьогоріч планують утеплити та завершити ремонт корпусу, а на наступний – здати в експлуатацію басейн. Розрахований він на більше 2 тисяч дітей зі всього району. «В цьому році ми виділили з Фонду регіонального розвитку майже 5 мільйонів гривень і також 400 тисяч – з місцевого бюджету», – повідомив голова облдержадміністрації Степан Барна.

 

Степан Барна ознайомився із роботою шкільної котельні на твердому паливі. Тут його зустріли обурені жителі селища, які залишилися без роботи через банкрутство Козівського цукрового заводу. Зараз підприємство у власності одного з банків. Проте це не єдина проблема селища. Серед найнагальніших, яка постала ще 9 років тому,  – ремонт центрального водогону, протяжністю понад півтора кілометра. Тендер відбувся лише зараз, що дасть змогу нарешті розпочати роботи. Ремонт водогону та проїзної частини дороги планують завершити вже наступного року.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: