У Кличка визначились, кого делегують до Барни

Опубліковано:
30 Квітня, 2015 о 10:00

Квоту Удару на посаду заступника голови облдержадміністрації заповнить теперішній голова Зборівської РДА Ігор Яворський. Про це повідомляють джерела з партії Кличка.

 



Яворський нібито виграв закритий кастинг у кількох протеже нардепа Ігоря Побера, серед яких були і далекі від Удару особи.

 

Таким чином, політик зможе залишити неспокійну роботу на Зборівщині. Для Яворського останнім часом вона стала некомфортною. Політику доводилося здебільшого щодня їздити на роботу з Тернополя до Зборова. Особливих публічних успіхів на Зборівщині Яворський не здобув. Натомість стає гучнішим відгомін земельного “ярмарку”, який влаштували у районі посадовці Держземагенства. Розповідають, що в післяреволюційний рік були роздані чималі шматки державної землі у багатьох селах Зборівщини.

 

Нагадаємо, що колишній керівник Держкомзему Віктор Мартинюк перебував у товариських стосунках з Яворським.

 

Цікаво, що майбутній зам Барни також починав свій шлях у політиці з “Батьківщини”. Згодом, зрадивши леді Ю, шукав щастя в проектах Наталії Королевської та Святослава Олійника, поки не зупинився в партії Кличка. До виборів в парламент вважався другим-третім в табелі про ранги у тернопільському Ударі. Однак Побер проігнорував його при висуванні кандидатів в нардепи. Натомість зараз Яворський заручився підтримкою впливового першого заступника президентської адміністрації Віталія Ковальчука, який нібито замовив перед Барною слово за свого протеже.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: