У суботу, 2 травня, близько 1-ої год. ночі у ДТП загинув 21-річний хлопець. Аварія трапилася у Хоросткові Гусятинського району. За попередньою інформацією він не впорався із керуванням скутера та на швидкості в’їхав у електроопору. Від отриманих тілесних ушкоджень хоростківчанин помер на місці. Медики, які прибули на виклик уже нічим зарадити не змогли. Їм довелося лише констатувати смерть.  

 



За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини автопригоди. Триває слідство.

 

До слова, працівники ДАІ закликають усіх водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та бути особливо обережними у вечірній та нічний час. Сідаючи за кермо скутера, мопеда чи мотоцикла, водій та його пасажири повинні одягнути мотошоломи – це допоможе врятувати життя та зберегти здоров’я.

 

Галина Кіт

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: