У ГПУ пояснили, чому Інтерпол не хоче розшукувати Пшонку за їхніми запитами

Опубліковано:
7 Грудня, 2015 о 21:57

В ГПУ виправдовуються, однак питання залишаються. Або Інтерпол дуже любить Пшонку, або докази ГПУ – нікчемні. Якщо нікчемні, то через непрофесіоналізм чи злочинні дії?

 



Інтерпол відмовляється оголошувати в розшук колишнього генпрокурора України Віктора Пшонку нібито внаслідок непереконливості наданих компетентними органами України доказів. Про це заявив начальник управління спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк, передають Патріоти України з посиланням на телеканал 112 Україна.

 

“В Інтерполі відповіли, що по економічному злочину ми висунули непереконливу підозру. Там Пшонка підозрюється у заволодінні коштами при будівництві Генпрокуратури”, – сказав Горбатюк. За його словами, ГПУ відправила повторний запит в Інтерпол з проханням оголосити Пшонку в міжнародний розшук.

 

Представник ГПУ також поскаржився, що Інтерпол дуже довго відповідає на запити. “Відповіді короткі, незрозуміло, що нам треба змінити, щоб був оголошений справжній розшук. Генпрокурор написав листа, або поясніть докладніше, або дозвольте мені зустрітися зі слідчим, щоб ви пояснили конкретно, що вам треба. Відповіді на цей лист немає», – зазначив Горбатюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: