У Будилові священик-митець Вітольд Левицький представив свою творчість

Опубліковано:
4 Листопада, 2015 о 11:53

31 жовтня о. Вітольд Левицький з м. Долини (Івано-Франківська архиєпархія) представив громаді вірних с. Будилів (Козівський район) вірних свою творчість. Священик прибув на за прошення адміністратора місцевого храму о. Андрія Гураля.

 



IMG 2315

 

Розпочався духовний концерт піснею «Моліться, люди, ви до Бога». Отець Вітольд виголошував духовні науки, які тонко і надзвичайно вдало доповнювали зміст кожної виконаної пісні і допомагали проникнути у саму суть проспіваного.

 

«Репертуар священика надзвичайно різноманітний, – розповідає Світлана Лісовська. – Кожна пісня у виконанні о. Вітольда – це наче витвір мистецтва для прослави Господа. Надзвичайно проникливим було виконання Псалмів 150 і 96, а також пісень «Боже мій», «Святий Боже». Сльози котилися з очей, коли отець виконував пісні «Згоріла церквиця», «Боже, зупини війну», «Заробітчанка»». Завершився духовний концерт піснею «Я молюся за вас».

 

Адміністратор нашого храму отець Андрій Гураль подякував отцю Вітольду за такий чудовий концерт, побажавши йому «святості життя», доброї і ревної праці на священичій ниві, злагоди та Божої благодаті. Отець Андрій у подячному слові наголосив, що «такі зустрічі надзвичайно потрібні для духовно-національного виховання дітей та молоді, для підтримки у наш нелегкий час кожної людини, адже пісня для українця, а особливо духовна – це джерело, з якого з давніх часів і донині черпаємо натхнення і надію на краще майбуття».

 

IMG 2348IMG 2355

повідомила Світлана Лісовська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: