У Борщеві відновлять занедбаний парк культури і відпочинку?

Опубліковано:
13 Червня, 2016 о 11:23

Схоже, що колишню славу і красу парку відпочинку у Борщеві, незабаром вдасться  повернути. А все завдяки тому, що з`явилися ініціативні люди, які взялися до справи не лише на словах, але на ділі.

 



Заступник голови Борщівської РДА Володимир Шашкін згуртував довкола себе команду однодумців і поставив за мету спочатку прибрати занедбаний парк, а згодом – повністю його відновити. Чи можливо це у наш час і уже тепер, коли все там зруйновано? Пан Володимир у цьому переконаний і каже, що справу доведе до кінця. Сумніватися у цьому не варто, адже сам посадовець працює разом з активістами і небайдужими жителями міста у поті чола вирубуючи зарослі чагарників і збираючи купи сміття. Похвальна ініціатива, що й казати. Особливо з огляду на те, що цей колись унікальний парк перетворився за останні роки на руїну і має жалюгідний вигляд.         

 

Борщівці давно били на сполох, звучали заклики до спільної толоки, але далі слів справа не йшла. І ось уже майже місяць кипить робота.

 

В районі розробили проект оновлення парку, яким передбачено відновлення пішохідних доріжок, освітлення,  сцени, спортивних майданчиків, побудови літнього кінотеатру і танцмайданчика. Можливо, якщо проект запрацює, тут відродяться забуті фестивалі «Борщівська золота осінь», «Свято зими», «День молоді», які мали успіх у часи, коли парк був ошатним і доглянутим?

 

Активісти створили у соцмережах сторінку, де закликають усіх, кому небайдужа доля майбутнього парку прийти на толоку. Також вони хочуть почути думки інших жителів міста, їх поради, пропозиції. Є надія, що цю перлину Борщівщини можна врятувати. Тож долучатися просять усіх.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: