У Бережанській виправній колонії розмістять військову частину?

Опубліковано:
13 Червня, 2016 о 13:53

Влада Тернопільщини виступила з ініціативою розмістити одну з військових частин на базі Бережанської виправної колонії.

 



– Розглядається варіант дислокування у Бережанах батальйону гірсько-стрілецького полку, який базується в Івано-Франківську, або частину 44-ої артбригади, яка дислокується в Тернополі. Загалом у колонії можна розмістити до 500 військовослужбовців, – повідомив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

 

У Бережанах вже побувала виїзна комісія Міністерства оборони України. Керівництво області та району готове надати всебічну підтримку в реалізації такого проекту.

 

– Якщо його вдасться реалізувати, це дасть можливість створити нові робочі місця, забезпечить надходження грошей до бюджету та найголовніше – зміцнить обороноздатність нашої країни, – зауважив Барна.

 

На сьогодні головна проблема в реалізації проекту – питання власності.

 

Керівник області звернувся до Міністерства юстиції щодо передачі Бережанської колонії з балансу Державної пенітенціарної служби України до сфери управління Міністерства оборони України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: