На подвір’ї біля воріт одного з жителів села Байківці Тернопільського району знайшли вибухівку. Принаймні так невідомий предмет виглядав на перший погляд. Господар зателефонував «102».

 



Поліція та вибухотехніки перевірили невідому знахідку. Як виявилося – це муляж вибухівки. Це вже не перша така знахідка на подвір’ї чоловіка. Спецслужбам вже доводилось виїжджати на виклик декілька місяців тому. Тоді предмет, схожий на вибухівку також виявився безпечним муляжем.

 

Рідні господаря важають, що причетні до таких жартів їхні заздрісники. Зять хазяїна свого часу займався інвестиційним бізнесом. Згодом зі Львова з дружиною переїхав на Тернопільщину. Чоловік каже, що йому неодноразово погрожували. На його сторінку в соцмережі приходили повідомлення з вимогою «поділитися» грошима, навіть суму називали – 5 тисяч доларів. Проте, значення цьому чоловік не надавав, оскільки жодних контактів вимагачі не залишали. Правоохоронці встановлюють причетних до таких “жартів”.

 

 (За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області)

 

Анастасія Квітковська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: