У "ДНР" розказали, як хоронять "гарматне м’ясо"

Опубліковано:
6 Березня, 2016 о 22:43

В окупованій Ясинуватій існує певна “кастовість”, яка проявляється у ставленні до загиблих російських окупантів і найманців Про це розповів сайту informator.lg.ua один з місцевих жителів, ознайомлений з особливостями поховання захисників “русского мира”.

 



За його словами, все залежить від звань, національності і приналежності до того чи іншого угруповання.

 

Наприклад, привілей на зберігання трупа в морзі поширюється на загиблих російських командирів. “Всяким бурятам та іншим “трактористам” туди “вхід” заборонений. Бойовиків рангом нижче викидають в посадці. У нас всі яри завалені трупами”, – підкреслив співрозмовник видання.

 

Як повідомляло видання CRiME, російське окупаційне командування, як правило, відправляє в Росію тільки кадрових військовослужбовців, які перетворилися на Донбасі в “вантаж 200”. На російських найманців, це правило не поширюється.

 

Тому родичам загиблих на Донбасі “добровольців” доводиться за свій рахунок вивозити їх тіла на батьківщину. Якщо ж родичі загиблого найманця не можуть вивезти його тіло в Росію, в кращому випадку його поховають в “братській” могилі. У гіршому – вчинять так, як в Ясинуватій та інших містах окупованого Донбасу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: