У "Березолі" виявили втрати на чверть мільйона гривень

Опубліковано:
24 Березня, 2016 о 23:15

В Комунальній установі «Тернопільський міський палац культури «Березіль» ім. Леся Курбаса» виявлено втрат на суму 275 тис. гривень.

 



Про це повідомляє прес-служба Держфінінспекції в Тернопільській області.

 

В ході ревізії Комунальної установи «Тернопільський міський палац культури «Березіль» ім. Леся Курбаса» фахівці Держфінінспекції в Тернопільській області виявили фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму 275 тис. гривень.

 

Зокрема, внаслідок надання концертних залів в безоплатну оренду для проведення заходів комерційного характеру, установою недоотримано 213,2 тис. гривень. Допущено також незаконні витрати на оплату праці з нарахуваннями на суму 28,4 тис. гривень, покриття витрат орендарів на суму 22 тис. гривень.

 

За допущені порушення фінансової дисципліни на 3 посадових осіб об’єкта контролю складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 164-2 КУпАП, про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: