У Заліщиках відкрили меморіальну дошку полеглому захиснику України Івану Гулею. Пам’ятну дошку встановили на стіні спеціалізованої школи I-III ст. О. С. Маковея.

Вшанувати пам’ять військового прийшли рідні, друзі, близькі, військові, жителі громади, представники місцевої влади і духовенства.



«Ця меморіальна дошка є не лише знаком пошани, а й щоденним нагадуванням про відданість і мужність Героїв, про непохитну віру Захисників у краще майбутнє своєї землі. Заліщицька громада завжди пам’ятатиме про подвиги наших Героїв, поважатиме та надаватиме підтримку родинам загиблих. Вічна пам’ять Герою! Слава Україні», – йдеться на сторінці Заліщицької міської ради.

Нагадаємо, Іван Гулей загинув 13 жoвтня 2023 poку під час викoнання бoйoвого зaвдaння біля нaселенoгo пункту Пеpшoтpaвневе Куп’янськoгo paйoну Хapкiвськoї oблaстi. Воїну було 42 роки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дошка, #Заліщики, #Іван Галей
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: