У Великогаївську громаду завітали представники однієї з громад Херсонщини

Опубліковано:
6 Серпня, 2024

У Великогаївську громаду завітали представники Мирненської селищної громади Херсонської області. Гостей зустрічали запашним хлібом, свіжозібраним медом та українським танцем. Про це у мережі Facebook написав голова Великогаївської громади Олег Кохман.

Недавно громади стали побратимами, тому зустріч була запланована і бажана для обох сторін. Гості з Херсонщини оглянули опорну школу села Великі Гаї, дошкільний заклад “Країна дитинства”, комунальне підприємство та молодіжний коворкінг центр. Також побували у двох амбулаторіях – у Великих Гаях та Баворові. Також представники Мирненської громади побачили окрасу Великогаївської громади – джерело «Божої любові».



«Далі гості відвідали Товстолузький старостинський округ, головні будівлі якого розташовані поряд, тому гості з радістю завітали у кожну. Неочікуваний сюрприз зробили маленькі жителі Товстолуга, заспівавши кілька українських пісень під гітару. Офіс старости, поліцейська станція, фельдшерський пункт – усе це вміщує одна будівля, яка є зручною для усіх жителів громади. Мирненська делегація охоче поспілкувалася із колективом, який працює та надає послуги більше тисячі жителям. Будинок у Козівці, де вже незабаром проживатимуть ВПО, вразив гостей європейським комфортом та масштабами. Неочікуваним сюрпризом для гостей була зустріч з паном Віктором, який віднедавна мешкає у Козівці. Тут чоловік із сімʼєю знайшов другий дім, роботу. А жителі Мирного, як каже він сам: «привезли ковток рідного херсонського повітря». Земляки дали обіцянку, що після деокупації обовʼязково повернуться додому, навіть якщо їхнього дому не буде», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великі гаї, #громада, #херсон
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: