У Тернополі з 27 червня майже на місяць частково перекрить рух транспорту

Опубліковано:
27 Червня, 2024 о 23:13
Ремонт дороги
Ремонт дороги.

У Тернополі з 27 червня до 25 липня майже на місяць частково перекриють рух транспорту. Проїзд автомобілів буде обмежений на вулиці Промисловій. Про це написали на сайті Тернопільської міської ради.

«Рух транспорту буде частково перекритий через проведення ремонт дорожнього покриття на вулиці Промисловій на ділянці дороги від перехрестя вулиць Промислова – Фабрична – Лозовецька до транспортної розв’язки вулиць Збаразька – Текстильна – Енергетична – проспект Злуки. Рішення прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету. На ділянці будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху. Прохання до водіїв бути уважними і завчасно обирати маршрути руху», – йдеться у повідомленні.

Тимчасову схему руху транспорту можна подивитися тут: https://ternopilcity.gov.ua/app10/7-sokolovskiy-dodatok-200624.pdf



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вулиця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перекриють дорогу, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: