У Тернополі відбувся фестиваль адаптивних видів спорту. Його влаштували у парку парку імені Тараса Шевченка з нагоди 484-ї річниці Дня міста.

До організації заходу долучилися працівники ювенальної превенції, поліцейські офіцери громади, офіцери служби освітньої безпеки ГУНП в Тернопільській області й представник Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини.



«Правоохоронці створили смугу перешкод, яка відтворює щоденне життя людей з інвалідністю. Кожен охочий виконував завдання з урахуванням фізичних обмежень: на колісних кріслах та милицях. Учасники повинні були подолати «лежачого поліцейського», високий бордюр, вузький коридор і впоратися з нерівною поверхнею дороги», – розповіли в обласному управлінні Національної поліції.

«Ми повинні дбати про те, щоб кожна людина, незалежно від її фізичних можливостей, могла жити повноцінно», – каже представниця Департаменту головної інспекції дотримання прав людини Ірина Ніколаєва.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #фестиваль адаптивних видів спорту
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: