У Тернополі відбудуться майстеркласи з виготовлення прикрас на осінню та різдвяну тематику

Опубліковано:
17 Жовтня, 2024 о 23:12

У Тернопільському обласному краєзнавчому музеї відбудуться майстеркласи з виготовлення прикрас на осінню та різдвяну тематику. Зокрема, там вчитимуть робити витинанки, аплікації та оригамі, – написали на сторінці музею в мережі Facebook.

«Відвідати майстер-класи буде цікаво та корисно дітям. Вони зможуть на повну проявити свій творчий потенціал, розвинути дрібну моторику, просторове мислення та художній смак. Освоювати дані техніки допомагатимуть наші досвідчені майстри. Пропонуємо усім бажаючим долучитися до давнього українського мистецтва, реалізувати свої здібності та створити оригінальну окрасу для дому або креативний подарунок для рідних та близьких. Для участі необхідно попередньо зареєструватися за телефоном: +380687331409 (дзвінки приймаються з 09:00 до 17:00). Тривалість майстер-класу – одна година», – йдеться у повідомленні.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #майстер-клас, #осінь, #тернопіль
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: