На пляжі
Жінка на пляжі.

Із 10 червня в Тернополі стартує купальний сезон, – розповіли у Тернопільській міській раді.  Усі охочі матимуть можливість відпочивати на території відпочинкових зон «Циганка» і «Дальній пляж».

«З метою забезпечення комфортних та безпечних умов для відвідувачів, триває комплекс заходів з підготовки відпочинкових зон. У КП «Об’єднання парків культури і відпочинку» зазначають, що фахівці Держпродспоживслужби відібрали проби води для дослідження на хіміко-бактеріологічні показники, за їх результатами відхилень не виявили. Також працівники аварійно-рятувального обстежили дно ставу та очистили його від сторонніх предметів. Матроси-рятувальники, які будуть працювати на відпочинковій зоні, зараз завершують навчання на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення», – йдеться у повідомленні.

Купальний сезон планують завершити 15 вересня 2024 року. 



Дальній пляж у Тернополі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #купальний сезон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-гінеколог Катерина Бригадир: “Турбота про своє здоров’я – це найкращий прояв любові до себе”
20:12, 21 Червня, 2024

Лікар-гінеколог Катерина Бригадир: “Турбота про своє здоров’я – це найкращий прояв любові до себе”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: