У Тернополі в ЗУНУ відбувся турнір з волейболу пам’яті Сергія Юрія

Опубліковано:
12 Вересня, 2024 о 16:13
У Тернополі в ЗУНУ відбувся турнір з волейболу пам’яті Сергія Юрія
Всеукраїнський турнір з волейболу пам’яті Сергія Юрія, Тернопіль, 6 вересня 2024 рік. Фото: Суспільне Тернопіль.

У Західноукраїнському національному університеті відбувся Х Всеукраїнський турнір з волейболу, присвячений пам’яті ректора ТНЕУ, віцепрезидента Федерації волейболу України, професора Сергія Ілліча Юрія.

Відкрила змагання ректор Оксана Десятнюк.



– Відрадно, що турнір з волейболу об’єднав спортивні команди із різних куточків України, і це свідчить про те, що пам’ять про Сергія Ілліча Юрія живе у серцях не тільки тернополян, але й усіх, хто любить спорт. Ми пишаємося тим, що можемо продовжувати цю традицію та сприяти популяризації спорту серед молоді! Вболіваємо та бажаємо перемог! – наголосила Оксана Десятнюк.

До привітань також долучилися перший заступник голови місцевого осередку НОК України в Тернопільській області – Віталій Ігнатенко, начальник Тернопільського обласного управління з фізичного виховання та спорту МОН України – Олександр Бірюков,  директор навчально-наукового центру студентського спорту – Роман Циквас.

– Наші спортсмени – сильні, наполегливі та незламні. Пишаємося, що кожен із вас проявив себе, продемонструвавши високий рівень майстерності, командного духу та єдності. Пам’ятайте, що ваша завзятість та відданість справі – це ті цінності, які допомагають здобувати перемоги, незалежно від труднощів на життєвому шляху, – зазначив член виконкому федерації волейболу України, віцепрезидент студентської спортивної спілки України, президент волейбольного клубу «Галичанка-ЗУНУ», голова вченої ради Андрій Крисоватий.

Спортсменок підтримували проректори, декани факультетів, директори інститутів, завідувачі кафедр, тренери та студенти, а також друзі Сергія Ілліча Юрія.

У турнірі з волейболу взяли участь чотири команди: «Галичанка-ЗУНУ», «Регіна-МЕГУ», «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ», «Нафтуся».

За результатами гри переможцями стали:

  • 1 місце – «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ»;
  • 2 місце – «Галичанка-ЗУНУ»;
  • 3 місце – «Нафтуся»;
  • 4 місце – «Регіна-МЕГУ».

Також фахове журі у номінаціях визначили 5 кращих учасників, зокрема: «Краща ліберо» – Олександра Котнякова («Галичанка-ЗУНУ»); «Краща зв’язуюча» – Діана Голод («Галичанка-ЗУНУ»); «Краща блокуюча» – Тетяна Музиченко («Добродій-Медуніверситет-ШВСМ»); «Краща нападниця» – Валерія Якушева («Добродій-Медуніверситет-ШВСМ»); «Краща гравчиня» – Валерія Дрьомова («Галичанка-ЗУНУ»).

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волейбол, #ЗУНУ, #турнір
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: