У Тернополі тривають роботи над створенням реабілітаційного центру

Опубліковано:
19 Квітня, 2024 о 23:00
У Тернополі тривають роботи над створенням реабілітаційного центру
Реабілітаційний центр.

У соціальних мережах поширюється неправдивий допис про реабілітаційний центр, який має відкритися на вул. Чумацька, 2  у Тернополі. Офіційно зазначаємо, що роботи над створенням цього центру – тривають, а приміщення ні кому не передане ні в оренду, ні в іншу форми користування.

Проєктно-кошторисна документація на облаштування центру реабілітації у новозбудованому приміщенні була розроблена у 2023 році. Через систему електронних закупівель «Prozorro» цього року обрано підрядну організацію, яка буде виконувати роботи з капітального ремонту даного приміщення.



Станом на сьогодні, проектною організацією проводиться корегування  проекту з урахуванням нових будівельних норм та особливих умов, яких потребуватимуть військовослужбовці та люди з обмеженими фізичними можливостями. Після чого буде отримано декларацію про   початок виконання будівельних робіт.

Новий оздоровчо-реабілітаційний центр з басейном у Тернополі буде працювати на вул. Чумацькій, 2. У реабілітаційному центрі буде функціонувати басейн, зали фізичної терапії, кабінет ерготерапії, кабінети психологів та психотерапевтів, кабінети арттерапії та палати денного перебування, а реабілітаційну допомогу зможуть отримувати як військовослужбовці, так і мешканці міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: ТМР
Теги: #реабілітаційний центр, #тернопільські новини, #чумацька
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: