У Тернополі розшукали хлопчика, який зник під час прогулянки з матір’ю

Опубліковано:
18 Жовтня, 2024 о 16:06

У Тернополі поліцейські розшукали дитину, яка зникла під час прогулянки з матір’ю. Хлопчикові 9 років. Правоохоронці з’ясували, що мати, на момент зникнення дитини, була у нетверезому стані.

«16 жовтня близько 20:30 години до Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення про безвісти відсутнього хлопчика. Мати дитини була з ним у магазині, коли хлопчик втік. Жінка звернулася до перехожих з проханням зателефонувати в поліцію, оскільки, знайти сина самотужки не змогла. На місце прибула слідчо-оперативна група поліції й почала пошуки дитини. З’ясувалося, що 42-річна мати перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські знайшли хлопчика неподалік та передали його бабусі», – розповіли в управлінні Нацполіції Тернопільщини.

Правоохоронці кажуть, щодо жінки склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 статті КУпАП – невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей. Тернополянці загрожує штраф до 1700 гривень.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #зник, #хлопчик
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: