У Тернополі посилять контроль за оплатою проїзду в громадському транспорті

Опубліковано:
13 Вересня, 2024 о 09:19
У Тернополі посилять контроль за оплатою проїзду в громадському транспорті
У Тернополі посилять контроль за оплатою проїзду в громадському транспорті. Фото з відкритих джерел

У Тернополі посилять контроль за оплатою проїзду в громадському транспорті. Перевізників, водії яких за проїзд беруть готівку, позбавлять компенсації.

Таке рішення прийняв виконавчий комітет Тернополя, внісши зміни до рішення «Про затвердження Методики розрахунку компенсації за надання послуг, що становлять загальний економічний інтерес – перевезення пасажирів міським пасажирським транспортом загального користування у Тернопільській міській територіальній громаді».



«Це рішення прийняли для об’єктивного і прозорого обчислення компенсації обґрунтованих витрат на перевезення у громаді. Якщо правоохоронці або уповноважені особи органу місцевого самоврядування зафіксують факт отримання водієм готівки за проїзд, цим перевізникам не будуть відшкодовувати вартість покілометрової оплати транспортної роботи. Це один із методів стимулювання до повного вилучення готівкових розрахунків у громадському транспорті та дисциплінування перевізників. Факти порушень, підтверджені відеофіксацією (зазначення дати, часу, ідентифікації водія, номера маршруту та номерного знаку транспортного засобу), приймаються виключно до 1 числа місяця, що настає за звітним», – повідомили на сайті.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #контроль, #оплата проїзду, #транспорт
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: