У Тернополі поменшало закладів нічної торгівлі

Опубліковано:
22 Листопада, 2014 о 10:59

Попередні рішення виконкому на дозвіл роботи у нічний час вісьмом закладам торгівлі у Тернополі втратили чинність під час останнього засідання виконкому. Очільник міста зауважив, що винні в цьому самі керівники даних закладів, так як вдалися до обману. 

 



Згідно попередніх домовленостей між представниками бізнесу і влади, власники цих магазинів мали б працевлаштувати нових людей та підняти зарплату діючим, втім, свої зобов’язання вони не виконали. – Ми провели моніторинг закладів торгівлі та послуг, які отримали дозвіл на нічну торгівлю у Тернополі. За даними податкової служби, після отримання дозволу на нічну торгівлю, у згаданих закладах не збільшився ні рівень зарплати, ні кількість працівників, – відзначив під час засідання виконавчого комітету ТМР Сергій Надал. Надалі в мерії пообіцяли продовжити моніторинг закладів, які мають право на нічну торгівлю та слідкувати за їх сплатою податків до бюджету та офіційним працевлаштуванням людей, котрі там працюють.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #торгівля
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: