У Тернополі під час сесії розглянули заяви Михайла Головка: офіційні подробиці

Опубліковано:
6 Серпня, 2024 о 19:20
Під час сесії розглянули заяви Головка Михайла
Обласна сесія у Тернополі. Фото обласної ради

Відбулося засідання сесії Тернопільської обласної ради.

6 серпня відбулося третє пленарне засідання сьомої сесії Тернопільської обласної ради сьомого скликання. Сесійне засідання традиційно розпочали хвилиною мовчання – депутати вшанували пам’ять захисників, які віддали своє життя за незалежність України.



Під час сесії розглянули заяви Головка Михайла Йосифовича від 02 та від 05 серпня 2024 року, які надійшли до Тернопільської обласної ради. Депутати заслухали та підтримали відповідь Тернопільської обласної ради з внесеними пропозиціями, де повідомлено про всі дії, які були зроблені Тернопільською обласною радою відповідно до вимог постанови Восьмого апеляційного суду щодо поновлення на посаді голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка, та водночас повідомлено про те, що 1 серпня 2024 року Тернопільська обласна рада прийняла рішення, згідно з яким Михайла Головка звільнено з посади голови обласної ради.

Відтак, депутатський корпус проголосував також за закриття сьомої сесії Тернопільської обласної ради та перенесення інших питань порядку денного на наступну сесію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #головко, #обласна рада, #політьика, #сесія
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: