У Тернополі на вулиці Текстильній на два дні частково обмежать рух автомобілів

Опубліковано:
4 Вересня, 2024 о 12:43
У Тернополі на вулиці Текстильній на два дні частково обмежать рух автомобілів
Ремонт дороги. Фото ілюстративне з мережі інтернет

У Тернополі на вулиці Текстильній упродовж двох днів частково буде обмежений рух транспорту. Такі зміни діятимуть з 10 години 6 вересня до 22 години 08 вересня на розв’язці вулиць Збаразька – Промислова – Текстильна – Енергетична – Злуки. Там проводитимуть поточний ремонт дороги.

«Рух транспорту буде обмежений у зв’язку з проведення поточного ремонту дороги. На цій ділянці встановлять дорожні знаки згідно з тимчасовою схемою організації дорожнього руху. Також працівники міської ради повідомили, що під час ремонту дороги, діятимуть і зміни в русі тролейбусів. Вони курсуватимуть вулицею Вояків Дивізії Галичина з лівим поворотом на проспект Степана Бандери. Тимчасово не їздитимуть тролейбуси за маршрутами №5, №9 та №11. Тролейбус з номером 8 курсуватиме на ділянці «Газопровід-Центр», – повідомили на сайті Тернопільської міської ради.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #обмеженя транспорту, #ремонгт
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: