У Тернополі майор застрелив прикордонника

Опубліковано:
21 Липня, 2024 о 15:09
пістолет
Ілюстративне фото з мережі

У Тернополі стався трагічний інцидент за участю військовослужбовців. Майор однієї з військових частин застрелив 25-річного прикордонника в готелі. Подія сталася вночі 21 липня 2024 року близько 3-ї години. Про це пише Суспільне Тернопіль.

Обставини злочину

Згідно з інформацією, наданою речницею Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлією Шевченко, майор здійснив кілька пострілів із закріпленої за ним зброї (пістолета) у молодого прикордонника. Внаслідок отриманих кульових поранень військовослужбовець прикордонної служби загинув на місці. Попередньо встановлено, що конфлікт виник на ґрунті ревнощів.



Розслідування

Відразу після інциденту офіцера затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру в умисному вбивстві. Також розглядається можливість обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство продовжує збирати докази та встановлювати всі обставини цієї трагічної події.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #готель, #ревнощі
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: