У Тернополі квартирні злодії шукають незачинені двері

Опубліковано:
20 Січня, 2015 о 15:15

Про небезпеку, яка приховує власна необережність громадян, застерігають правоохоронці Тернопільщини. За їхніми словами, крадіжки шляхом вільного доступу – один із найпоширеніших видів квартирного злодійства.




Кількість випадків, коли зловмисники через незачинені вхідні двері викрадали з помешкань цінні речі, кошти та інше добро, не злічити. Протидіяти злодіям можна і потрібно, а найкращою запорукою збереження майна є пильність самих господарів.

 

– В тому, що можна стати жертвою злодія навіть за присутності в квартирі, нещодавно переконався 32-річний тернополянин. До чоловіка приїхали у гості батьки. Впустивши родичів до хати, господар забув замкнути вхідні двері. Згодом через свою безпечність і потерпів, – розповідають у СЗГ УМВСУ в Тернопільській області. – Те, що у помешканні побував непроханий гість, чоловік помітив лише тоді, коли виявив, що з коридору зникла сумочка матері. Тоді й збагнув, що сталося, але було пізно. За допомогою звернулися до правоохоронців. Міліціонери розшукують злодія.

 

Саме тому, міліціонери звертаються до громадян із проханням: не нехтуйте елементарними правилами безпеку, не забувайте зачиняти двері та вікна, виходячи з оселі навіть на нетривалий час. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злодій, #квартира, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: