У Тернополі хлопчик помер після відвідин стоматолога: у поліції розповіли про результати експертизи

Опубліковано:
18 Квітня, 2024
У Тернополі хлопчик помер після відвідин стоматолога: у поліції розповіли про результати експертизи
Сергій Зюбаненко.

Начальник Нацполіції Тернопільщини Сергій Зюбаненко розповів нові подробиці у справі, що стосується смерті хлопчика після відвідин стоматолога у листопаді минулого року. Зокрема, він повідомив деякі результати експертизи:

«Щодо дитини, яка померла, є експертиза. Що я можу зараз сказати точно – порушення медичних працівників є, але зараз триває ще службове розслідування і я думаю, до кінця місяця ми однозначно дамо відповідь – хто і яку підозру може за це отримати. Але те, що були порушення – експертиза це дійсно підтвердила», – сказав Сергій Зюбаненко.

Наразі з’ясувати причину смерті дитини, матері допомагають адвокат і керівник Громадської організації “Право на вибір” Галина Янко та Володимир Кулак з Тернополя, син якого помер через неправильні дії лікарів, – про це Галина Янко написала у мережі facebook:

«Отже, у Тернополі помер маленький хлопчик Єремій під час лікування 17 молочних зубчиків. Писала про цей випадок багато. Мама Ruslana Tsyupyak розуміла, що справу пробують поховати. Ніхто не чекав, що вона знайде мене і Володимир Кулак, ну і результат потрохи ви можете побачити і почути від керівника поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко. Дякую всім хто почув у Офіс Генерального прокурора, Прокурору області Тернопільська обласна прокуратура. Чекаємо фінальної підозри, але винні мають бути покарані і усунуті від «лікування пацієнтів до смерті» взагалі назавжди», – йдеться у дописі Галини Янко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Зюбаненко, #помер хлопчик, #стоматолог
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: