У Тернополі атлети зібрали 150 тисяч гривень для Української Добровольчої Армії

В оздоровчому комплексі «Алігатор» провели наймасштабніші благодійні змагання з кросфіту.

Опубліковано:
26 Серпня, 2024 о 19:55

24-25 серпня в Тернополі, в оздоровчому комплексі «Алігатор» відбувся всеукраїнський благодійний турнір по кросфіту «Alligator CF Games 2024». За перемогу змагались як еліта світу кросфіту, так і аматори. Загалом в «Алігаторі» брали участь в змаганнях 65 спортсменів з 12 українських міст. Захід також об’єднав найкращих тренерів з усієї країни в одному залі.

Це треті змагання з кросфіту в Тернополі в оздоровчому комплексі «Алігатор». В 2004 році на турнірі зібрались атлети, які представляли різні міста України: Тернопіль, Львів, Дніпро, Луцьк, Харків, Чернівці, Стрий, Калуш, Київ, Одесу, Запоріжжя та Хмельницький.



За словами власника та директора оздоровчого комплексу «Алігатор» Олександра РОМАНОВА, це вагома подія у фітнес-індустрії, з важливою місією. Бо сприяє оздоровленню нації та підтримує збройні сили України.

«А значить сьогодні кожен з нас докладає зусиль не тільки задля своєї особистої перемоги, але і задля нашої спільної перемоги України», – підсумовує Олександр РОМАНОВ.

В цьому році завдяки турніру вдалося зібрати трохи більше 153 тисяч гривень. 83 тисячі 250 гривень з яких – це благодійні внески учасників та глядачів змагань, а 70 тисяч – особистий внесок власника комплексу «Алігатор» Олександра РОМАНОВА. 100% зібраних коштів будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

«Це круто, що в нас є можливість проводити такі змагання», – розповідає старший тренер залу кросфіт в «Алігатор» та ініціатор турніру Павло БАРАБАШ. Павло має досвід в кросфіті від самого започаткування змагань в Україні. А ще є учасником та фіналістом всеукраїнських та світових змагань. Два роки поспіль займав 3 місце в українському рейтингу кросфітерів в категорії MASTERS 35+.

Цікаво, що змагання в «Alligator CF Games 2024» побудовані таким чином, що кожен учасник має шанс здобути свою власну перемогу: як професіонали в категорії «еліт», так і новачки в категорії «аматори». А сам турнір об’єднує сім’ї в прагненні не тільки розвивати свої вміння і навички в сфері кросфіту, а й приймати разом участь у подібних спортивних змаганнях.

Олексій ШИРОКОВ з Тернополя готувався до змагань, хоча  відноситься до занять з кросфіту як до хоббі. «Кросфіт мені подобається через універсальність вправ, їхню різноманітність та цікавість. Ніколи не буває одне й те ж саме. Міксується навантаження на різні м’язи, щоб працювало усе тіло». До речі, за словами Олексія, в кросфіт його привела дружина, яка перша почала займатися в «Алігаторі» та захопливо розповідала про свої тренування. З тих пір подружжя тренується разом.

Так, благодійний турнір по кросфіту «Alligator CF Games 2024», окрім сприянню оздоровлення нації, впровадження здорового способу життя серед молоді та підтримки збройних сили України, допомагає й в розвитку туристичної привабливості міста Тернопіль. Адже з кожним роком змагання заохочують все більше і більше атлетів відвідати Тернопілля й спробувати свої сили в «Alligator CF Games 2024».

Турнір  «Alligator CF Games 2024»  виявив найкращих із найкращих у чотирьох категоріях: жінки і чоловіки «аматори» та жінки і чоловіки «професіонали». 12 призових місць між собою поділили:

Категорія Scaled Man (аматори):

1. Бойчук Михайло, м. Чернівці

2. Тарасюк Віктор, м. Луцьк

3. Макух Максим, м. Тернопіль

Категорія Scaled Woman (аматори):

1 місце – Брежнєва Ганна, м. Харків

2 місце – Лавриненко Олена, м. Запоріжжя

3 місце – Сметана Майя, м. Київ

Категорія Woman RX (професіонали):

1. Одарич Юлія, м. Хмельницький

2. Тяжола Наталія, м. Тернопіль

3. Самусік Софія, м. Луцьк

В категорії Man RX (професіонали)

1 місце – Миндреску Дмитро, м. Львів

2 місце – Ремізов Павло, м. Чернівці

3 місце – Пивовар Денис, м. Луцьк

Усі учасники змагань отримали почесні відзнаки від організаторів турніру. Директор комплексу «Алігатор» Олександр РОМАНОВ висловлює надію, що в наступному році на змагання з кросфіту приїде ще більше атлетів. А сам турнір буде присвячений Перемозі України…!!!

Більше інформації на сторінці «Алігатора» https://www.instagram.com/alligator.te.ua?igsh=MWRlYTVwd28xdG5seg==

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алігатор, #змагання, #кросфіт, #УДА
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: