У Тернополі 5 жовтня вшановуватимуть пам’ять захисника України Віктора Гурянка, який 10 років рому загинув на Луганщині. Під час памятного заходу відбудуться фотовиставка Віктора «Від майдану до війни», благодійний ярмарок зі смаколиками від його матері Марії та перегляд відеоматеріалів життєвого шляху бійця. Також буде вечірня пластова ватра. Виручені кошти передадуть на потреби пластунів у війську.

Про це в мережі Facebook написала Сестра Віктора Гурняка Ольга.



Захід розпочнеться о 12 годині в Українському Домі «Перемога», що на бульварі Тараса Шевченка, 27.

«Людина живе доти – доки її памʼятають. У жовтні минає 10 років Світлої памʼяті Віктора Гурняка, і ми з друзями та сімʼєю щиро запрошуємо вас 5 жовтня провести цей день разом. Чекаємо вас усіх, побратимів, друзів, родичів, колег, дорогих серцю Віктора людей, знайомих і ні. Приходьте і нехай памʼять про Героїв живе вічно», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Віктор Гурняк був пластуном і фотокореспондентом, бійцем 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар». У нього були псевдо «Гарт»,«Гартік», «Олігарх». Загинув 19 жовтня 20214 року у селі Сміле Луганської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віктор гурняк, #герой, #пам'ять
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: