У Тернопільському районі в пожежі загинула пенсіонерка

Рятувальники виїжджали на виклик і коли загасили вогонь, то в будівлі знайшли тіло.

Опубліковано:
3 Квітня, 2024
Пожежник
Пожежник. Фото з відкритих джерел.

У селі Курівці Тернопільського району під час пожежі загинула жінка. Це пенсіонерка 1947 року народження, – повідомили в управлінні Нацполіції Тернопільської області. Пожежа трапилася у селі Курівці. Про це поліцейських повідомив на лінію «102» диспетчер служби надзвичайних ситуацій. Він розповів, що рятувальники виїжджали на виклик і коли загасили вогонь, то в будівлі знайшли тіло.

«Загибла – власниця будинку, що горів. Попередня причина виникнення пожежі – куріння. На місці нещастя працювали експерти й після проведення всіх експертиз вони встановлять остаточну причину загоряння», – розповів речник Нацполіції Тернопільщини. Слідчі внесли інформацію про цю подію в Єдиний реєстр досудових розслідувань за 2 частиною 270 статті Кримінального кодексу. Це порушення вимог пожежної безпеки, якщо це спричинило загибель. Триває слідство», – розповіли поліцейські.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Курівці, #пенсіонерка, #пожежа, #смерть
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: