У Тернопільському «Балагурі» можна спостерігати за приготуванням власного замовлення

Опубліковано:
13 Грудня, 2014 о 22:48

Незабаром у нашому місті відкриється ще один заклад ресторанного типу – “Балагур”. Від задуму і до урочистого моменту відкриття минуло аж 10 років. Розташований він на двох поверхах і складається з трьох залів та декількох кабінок. Меблі у старовинному стилі виготовлені з натурального дерева. Зали прикрашають картини та оригінальні лампи. Площа приміщення 535 квадратних метри, вміщає до 170 відвідувачів. Верхній зал розпочинатиме роботу о 9-й годині і діятиме як кав’ярня, нижній, ресторанного типу – о 12-й. Працюватиме заклад до 23.00. У розробці дизайну брала участь вся сім’я власника. Назву ж закладу запропонував сам господар.

 



“Відкривши словник і перегорнувши декілька сторінок, я натрапив на слово “балагур”, що тлумачиться як веселун. Воно мені сподобалося і я вирішив назвати наш ресторан, який, я думаю, відповідатиме своїй назві та дивуватиме постійних клієнтів своїми сюрпризами”, – розповів власник закладу Володимир Кравець.
Тут діятиме культурна програма, яка відрізнятиметься від інших закладів такого типу. Тут будуть як музичні, так і мистецькі програми. Для початку будуть запрошені знамениті ілюзіоністи. Меню, в основному, складатиметься з українських страв, також буде присутня французька та італійська кухня.

 

Одним із нововведень є те, що клієнт зможе спостерігати за процесом приготування своєї страви у спеціальній кабінці на моніторі. Для своїх клієнтів “Балагур” приготував ще багато інших сюрпризів.

З 26 листопада по 17 грудня ресторан працюватиме у тестовому режимі. Він вивчатиме смаки відвідувачів і його стравами можна буде поласувати зі знижкою в 50%. Урочисте відкриття заплановано на 17 грудня.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #балагур, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ресторан, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: