У Тернопільській обласній клінічній лікарні відкрили операційний блок на п’ять операційних залів

Опубліковано:
24 Травня, 2024 о 14:11

У Тернопільській обласній клінічній лікарні відкрили оновлений операційний блок «А» на п’ять операційних залів. Це ургентна операційна – операційна невідкладних станів, проктологічна операційна, операційна абдомінальної хірургії (операції на черевній порожнині), торакальна хірургія (операції на грудній клітці) та урологічна операційна.

В операційних є необхідне сучасне медичне обладнання та стерилізаційні речі.



Тернопільська обласна клінічна лікарня – це багатопрофільний лікувальний заклад, який надає високоспеціалізовану стаціонарну медичну допомогу дорослому населенню області. Тут проводять унікальні види операцій і дуже відрадно, що керівництво закладу дбає про те, щоб покращити матеріально-технічну базу для якісного надання медичних послуг пацієнтам.

Також в офтальмологічному відділенні лікарні провели реконструкцію приміщення з встановленням сучасного багатофункціонального інклюзивного ліфта. Це дозволить забезпечити доступність надання офтальмологічної допомоги пацієнтам.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарня, #операційна, #операційний блок
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Василь Тракало
09:43, 6 Червня, 2024

До професійного свята. Інтерв’ю з головою Тернопільської обласної організації НСЖУ Василем Тракалом

Блоги

ТОП новини тернопільщини: