У таборі «Лісова казка» для дітей військових відкрили майданчик літнього дозвілля

Опубліковано:
26 Липня, 2024 о 19:49
У таборі «Лісова казка» для дітей військових відкрили майданчик літнього дозвілля
Лісова казка. Фото Борсуківська громада

В оздоровчому таборі «Лісова казка» для дітей з родин військових відкрили дитмайданчик літнього дозвілля. Його облаштовували упродовж місяця. Також територію обприскали, аби знищити кліщів. 

Облаштували туалети в будиночку, зробили укриття. Розробили маршрут довозу дітей та план виховної роботи. Організували комплексне харчування. Закупили питну воду та засоби гігієни. Розроблено план виховної роботи.



«Розпочався заїзд із урочистого відкриття дитячого майданчика та благословення від священника. Знайомство, інтерактивна гра “Хто ти?”, Sport time, релаксація “Дзвіночок”, силуетна мозаїка, літні забавлянки, Skill Fest “Майстерня природи”, розважальне шоу “Несподівана зустріч” – ось такі локації відбувалися сьогодні на дитячому майданчику літнього дозвілля. У цей день з дітьми працювали 6 вчителів- вихователів із Передмірської філії Борсуківського ЗЗСО l-lllст. Родзинкою дня був великий, білий, пухнастий ведмідь від Волохатого Андрія Анатолійовича, військовослужбовця із с.Передмірка, який забажав зробити сюрприз дітям», – написали на сторінці Борсуківської громади у мережі Facebook.

Лісова казка. Фото Борсуківська громада

Другий день у таборі був «фізкультурно-краєзнавчим».

«Спортивні квести, руханки, співи, краєзнавча екскурсія до могил полеглих воїнів УПА, історичний квест з елементами арттерапевтичної методики «На кінчиках пальців» не залишили байдужими нікого, від найменших до найстарших. Патріотичні пісні у виконанні дітей надавали особливої атмосфери під час екскурсії у лісі», – йдеться у повідомленні.

Лісова казка. Фото Борсуківська громада
Лісова казка. Фото Борсуківська громада

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борусківська тг, #лісова казка
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: