У сатани є багато духів, але пропаганду Кремля він курує особисто – священик

Опубліковано:
1 Лютого, 2015 о 20:06

Священик Сергій Косяк в результаті спілкування з росіянами зробив висновок, що сатана, мабуть, особисто курує пропаганду Кремля. Інакше – неможливо пояснити впевненість громадян РФ в тому, що їх військових немає на Донбасі.

 



Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють  Патріоти України. “Моя думка – у сатани є багато різних духів “шісток” відповідають за різні сфери, але, схоже, пропаганду кремля він курирує особисто”, – упевнений він.

 

До такого висновку він дійшов після спілкування зі своїми родичами, які живуть в Росії (Єкатеринбург). “З ранку я посварився зі своєю сестрою, яка стверджувала, що у нас немає російської техніки (вже мовчу про найманців і російських офіцерів), переконанню не підлягала, наприкінці сказав: можеш вірити Кисельову, вашим ЗМІ, Путлеру,  а не рідному брату, який все бачить своїми очима, але у нас завдяки Росії смерть і горе.

 

А племінниця, свято вірить, що це війна з Америкою, і Росії потрібна тільки перемога. Одна каже, що Росія не воює а інша, що воює з Америкою. Що ж роблять російські ЗМІ з мізками людей?”- запитав він. Сергій Косяк раніше жив у Донецьку. Зараз він займається евакуацією людей, допомогою біженцям.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: