У Лановецькій міській лікарні відтепер діє дитяча кімната. Про це написали на сторінці Борсуківської територіальної громади у мережі Facebook.

Ця кімната діє у дитячому відділенні. Її створили, щоб покращити умови перебування дітей у стаціонарі та зменшити у них рівень стресу і тривожності.



«Важливо, щоб діти почували себе комфортно там, де лікуються. Саме тому, з ініціативи сільського голови Романа Кухарського, створено ігрову кімнату в дитячому відділенні лікарні. За кошти місцевого бюджету зроблено ремонт дитячої кімнати, закуплено будівельні матеріали та інше необхідне обладнання. Організовано проведення ремонтних робіт, шляхом залучення працівників Борсуківської сільської ради та КП «Наш добробут». Відремонтована та яскраво оздоблена кімната з меблями та цікавими іграшками неодмінно подарує радість маленьким пацієнтам і сприятиме їх швидкому одужанню та відновленню», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борсуки, #дитяча кімната, #лікарня
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: