У Кременці стався акт вандалізму щодо інклюзивно-ресурсного центру

Кременецька громада закликає берегти комунальне майно та обіцяє притягнути винних.

Опубліковано:
13 Липня, 2024 о 20:02
інклюзивно-ресурсний центр
Інклюзивно-ресурсний центр, ілюстративне фото з мережі

У Кременці стався випадок вандалізму щодо комунального майна, що викликав занепокоєння місцевої влади та громади. Інцидент стосується пошкодження фасаду інклюзивно-ресурсного центру (ІРЦ), установи, яка відіграє важливу роль у забезпеченні освітніх потреб дітей з  особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років. Про це повідомили на сторінці Кременецької громад у Фейсбук.



Роль інклюзивно-ресурсного центру в громаді

Інклюзивно-ресурсний центр Кременецької міської ради – це комунальна установа, створена для реалізації права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття освіти. Центр обслуговує дітей віком від 2 до 18 років, забезпечуючи їм доступ до дошкільної, загальної середньої та професійно-технічної освіти.

Інцидент та його наслідки

Нещодавно на території ІРЦ стався прикрий випадок. Один із групи підлітків пошкодив утеплення фасаду установи. Варто зазначити, що ремонтні роботи цього об’єкта були проведені за рахунок коштів платників податків Кременецької громади.

Міська влада наголошує, що особа, яка здійснила правопорушення, буде встановлена та притягнута до відповідальності. Цей інцидент підкреслює важливість збереження комунального майна та поваги до суспільних ресурсів.

Заклик до громади

Кременецька міська рада звертається до жителів міста з проханням берегти комунальне майно. У зверненні підкреслюється, що незважаючи на військовий стан в країні, міська влада разом з міжнародними громадськими організаціями продовжує підтримувати дітей та молодь з особливими освітніми потребами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вандалізм, #інклюзивно-ресурсний центр, #кременець новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: