У Кременці продавчиня поцупила 100 000 гривень і отримала 8 років тюрми

Опубліковано:
9 Жовтня, 2024 о 23:13
У Кременці продавчиня поцупила 100 000 гривень і отримала 8 років тюрми
Тюрма. Фото ілюстративне

Протягом чотирьох місяців жителька Кременця забирала кошти з каси, поки нестачу не помітив власник магазину та не звернувся до поліції. Загальна сума привласнених грошей – близько 100 000 гривень.

За допомогою до співробітників Кременецького райвідділу поліції звернувся власник одного з місцевих торговельних закладів. Чоловік повідомив, що під час ревізії виявив нестачу значної суми коштів. Під час перевірки отриманої інформації оперативники поліції з’ясували, що привласнила гроші раніше не судима 44-річна працівниця магазину. Вона періодично видаляла деякі товари з чеків, що дозволяло частину грошей забирати собі. За попередньою інформацією, фігурантка привласнила близько 100 000 гривень.



Слідчі поліції проводять розслідування в рамках кримінального провадження відповідно до ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Вирішується питання про повідомлення зловмисниці про підозру.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: