У «Ковчезі» відкрито фотовиставку про Тернопільщину

Опубліковано:
26 Листопада, 2014 о 11:00

У тернопільській ресторації «Ковчег» зібрали близько трьох десятків найліпших фото з пленеру «Верхній Серет»»та представили їх громадськості. Нагадаємо, що фотопленер «Верхній Серет» відбувся близько місяця тому. Його організувала громадська організація «Європейська галицька асамблея».

 



Головним об’єктом фотопленеру були бетонні оборонні споруди часів Першої світової війни в Плотичі Тернопільського району та на Зборівщині — у Чернихові, Мильному і Глядках. — Перше, чим був цікавий пленер, самим фактом поїздки по закапелках області, бо ми, мало знаємо про свій край.

 

Друге — історичний аспект: побачити артефакти минулої війни завжди цікаво, — зазначає фотограф Тарас Хлібович. Він, а також інші фотографи — Влад Кравчук, Віра Милян-Монастирська, Віталій Грех, Олександр Попов — відзняли під час мандрівки багато матеріалу. Невдовзі виставка помандрує Галичиною — її покажуть у Львові, Івано-Франківську та на фестивалі культури прикордоння «Фольковисько» (хутір Гораєць, Польща).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #ковчег, #новини тернопільщини, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: