У Козівській громаді відкрили відкрили меморіальну дошку воїну Івану Пастернаку

Опубліковано:
17 Квітня, 2024

У селі Кальне Коізвської селищної громади відкрили меморіальну дошку воїну Івану Пастернаку. Пам’ятну плиту встановили на фасаді гімназії, у якій колись навчався боєць.

Про це написали на сторінці Козівської селищної ради у мережі Facebook.

Віддати шану військовому прийшли рідні, друзі, близькі, працівники і вихованці гімназії, представники місцевої влади і жителі громади.

«Іван був доброю, веселою, працьовитою людиною, надійною підтримкою та опорою своїй багатодітній сім’ї. На фронті служив солдатом у військовій частині А4056. Загинув воїн 31 серпня минулого року на Луганщині, на полі бою, отримавши важкі поранення, несумісні з життям. Відкрили меморіальну дошку сестри полеглого Героя. Освятив пам’ятний знак отець Степан Олексюк. Присутні вшанували пам’ять захисника України та всіх полеглих Героїв й поклали квіти та лампадки до пам’ятного знаку. Бережімо пам’ять про наших Героїв та пам’ятаймо ту велику ціну нашої свободи», – йдеться у повідомленні.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #дошка, #Іван Пастернак, #кальне, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: