У Києві продали будинок Януковича

Опубліковано:
12 Січня, 2015 о 11:53

Приватний будинок на Оболонській набережній, 33, в Києві, приписуваний екс-президенту Віктору Януковичу, переоформили на нового власника. Про це повідомляє видання Наші Гроші з посиланням на дані Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

 

Як повідомляється, договір купівлі-продажу був укладений 2 жовтня 2014 року, новим власником особняка став Ростомьян Артур Хачатурович. Договір також посвідчений нотаріусом Альоною Петрицького. Згідно з документами, знайденими минулої зими в Межигір’ї, Петрицька як нотаріус обслуговувала фірми межигірської групи.



 

Відомості про державну реєстрацію обтяжень відсутні, тобто арешт на будинок на Оболонській набережній, 33, не накладений.

 

До жовтня земля і будинок за цією адресою були оформлені на ТОВ “Київбуджитло”. Власником цієї компанії є ТОВ “Будинок Лісника”, на який також була оформлена земля під маєтком в Сухолуччі – мисливських угіддях Януковича. Цей же “Будинок Лісника” займався постачанням цінних матеріалів в Межигір’я.

 

Новий власник будинку на Оболонській набережній також пов’язаний з мисливським оточенням Януковича. За даними видання, Артур Ростомьян довгий час був приписаний по вулиці Радянській в селі Голованівськ в одному будинку і сусідній квартирі з Вачаганом Ростомяном. Останній відомий як співзасновник ТОВ “Мисливсько-рибальський клуб “Ярик”. Цей мисливський клуб Вачаган Ростомян створив разом з генерал-майором Костянтином Сапком, неодноразовим керівником Головного управління МВС в Київській області, в тому числі епохи Віктора Януковича. Ім’я сина Сапка, Костянтина Сапка, фігурує в списку президентського мисливського клубу “Кедр”, на який в 2012 році оформили 30 тисяч гектар Сухолуччя.

 

На Оболонській набережній Януковичу також належить квартира в будинку 15/5. У ній він офіційно був прописаний ще до обрання президентом. Після того, як він переїхав до Межигір’я, будинки продовжували утримувати за рахунок “Танталіту”. Після втечі Януковича квартиру опломбувала прокуратура.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будинок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #янукович
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: