У гітариста з Тернополя виявили рак: потрібна фінансова допомога

Опубліковано:
7 Травня, 2024
У гітариста з Тернополя виявили рак: потрібна фінансова допомога
Фото з архіву Сергія Лоскутова

65-річний тернополянин Сергій Лоскутов вже близько п’яти років зачаровує тернополян та гостей міста своєю грою на гітарі на набережній міста. Чоловік, незважаючи на пору року, виходив до ставу та дарував людям посмішку. Однак нещодавно при обстеженні у музиканта виявили рак товстої та тонкої кишки. Чоловік втратив доньку, батьків у нього немає. Вони живуть лише вдвох із дружиною та мають прийомного сина. На операцію потрібно 80 тис. грн, а це непосильна для родини сума. Відтак потрібна допомога небайдужих. 

Мене нічого не турбувало, тому такий діагноз є неочікуваним, хоча мій брат теж помер від раку. Ми пішли з дружиною до сімейного лікаря і він порекомендував здати аналізи, так ми й виявили, що у мене рак 2 або 3 ступеня – досі невідомо точно. Однак операція потрібна термінова, щоб видалити 2 пухлини, тому прошу усіх небайдужих допомогти, – розповів Терену  Сергій Лоскутов.

Тернополяни знають Сергія Лоскутова як гітариста, який часто грає на набережній. Загалом музикою він захоплювався ще зі школи, однак потім після армії, погравши трохи, закинув цю справу.

Особливо після смерті доньки я гітару не брав до рук 30 років, а потім вийшов на пенсію і вирішив заново навчитися грати. Потім почався ковід, роботи у музикантів взагалі не стало, адже заклади закрилися, і я зрозумів, що можна грати просто неба. Ось так я й почав виходити до нас на набережну, тому тепер хочу подолати хворобу, аби дарувати людям музику й надалі, – каже гітарист.

Усі небайдужі можуть допомогти Сергію Лоскутову, перерахувавши кошти на картку. 

5167 8032 8859 8001

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Терен
Теги: #допомога, #рак, #Сергій Лоскутов
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: