У Чорткові відкрили простір “Артгараж”. Його облаштували у дворі Чортківської публічної бібліотеки. На цій локації будуть організовувати панельні дискусії, перегляди фільмів, літературні зустрічі та інші заходи.

«На місці демонтованого аварійного гаражу з’явився модульний подієвий павільйон «АртГараж» – якісний, живий та доступний кожному (з дотриманням вимог інклюзії) публічний простір у Чорткові для згуртування, підтримки та взаємодії різних груп містян, створення дружнього середовища для спілкування, проведення заходів та генерації ідей для розвитку нашого чудового міста», – йдеться у повідомленні.

Бібліотечний Артгараж – це дружній простір, доступний кожному, кажуть ініціатори його створення:



«Цей проєкт був ініційований Чортківською публічною бібліотекою та ГО Bukovinian Agency for Regional Development, який переміг у конкурсі грантів від WNISEF та Cedos (вигравши конкуренцію серед 311 заявок!), отримавши 1 млн гривень на реалізацію задуму. І саме таке формулювання – «дружній простір, доступний кожному» – ідеально описує щойно збудований «АртГараж», двері якого офіційно відчинились».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Артгараж, #чортків
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: