У Бережанах на вулиці Шевченка ствонрюють пластову домівку. Уже завершили перший етап облаштування, – написала у соцмережі Алла Соколовська.

“Рор Вакиряк та багато інших Бережанських пластунів завершили перший етап облаштування пластової домівки Пласт Станиця Бережани. Неймовірно багато зусиль докладали усі, щоб домівка стала надихаючою, комфортною та функціональною. На зустрічі Роман розказав про кожен елемент декору та облаштування, згадав усіх, хто надав різні ресурси для реалізаціі замисленого. Це лише початок, адже на Бережанщині відродились новацькі гуртки, попереду потужне таборове пластове літо. Пластова домівка потребує багато ресурсів та активних людей, які готові вкладати зусилля для розвитку цінностей Пласту на Бережанщині та системне покращення домівки. Готові долучатись, звертайтесь до Романа Вакиряка, Христина Романишин , Дани Гори, Оля Жеребецька, Наталія Ткач. Якщо ви – батьки пластунів, також запрошуємо активно співпрацювати та створювати якісне середовище», – йдеться у повідомленні.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #домівка, #пласт
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: