У 2015-му році вже є перша жертва терористів, — Москаль

Опубліковано:
1 Січня, 2015

1 січня о 6:30 бойовики “ЛНР” обстріляли з мінометів селище Чорнухине Попаснянського району, внаслідок чого один мирний мешканець загинув, ще двоє отримали поранення.

 

Про це на своєму сайті повідомив голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

 

Внаслідок тривалого обстрілу зруйновані два приватні будинки, крім того, один будинок згорів.

Надзвичайна ситуація виникла також у ще одній гарячій точці контрольованої Україною території — Станиці Луганській. Новорічну ніч мешканці селища провели без світла — з боку “ЛНР” було перекрито подачу електроенергії, – розповів Москаль.

 

За його словами, сьогодні близько 10-ї ранку світло подали, однак за час його відсутності постраждала система централізованого опалення.

 

“Вночі в Станиці було більше 20 градусів морозу, і там, де з центральної системи не встигли злити воду, труби полопали. Зараз на місці працюють комунальні служби, які з’ясовують масштаби пошкоджень і намагаються хоч частково відновити центральне опалення. Після короткого затишшя (повного припинення вогню на Луганщині таки і не було) й відзначення Нового року по-путінськи терористи вирішили нагадати про себе новими обстрілами й пошкодженнями інфраструктури на українській території”, – зазначив голова ОДА.

 

Нагадаємо, новорічна ніч у зоні проведення Антитерористичної операції пройшла неспокійно. Незаконні збройні формування вдавалися до провокацiй i 8 разів обстрілювали позиції українських військових із стрілецької зброї та мінометів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #жертви, #москаль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: