ТЦК прокоментував відео із примусовим затриманням чоловіка у Тернополі

Опубліковано:
10 Жовтня, 2024 о 07:10

В мережі з’явилося скандальне відео, на якому військовослужбовець у камуфляжній формі та балаклаві силоміць заштовхує чоловіка в позашляховик. Інцидент стався на вулиці Березовій у Тернополі, в темну пору доби.

На відео видно, як чоловік чинить опір, через що військовий не може зачинити двері, але автомобіль швидко рушає і зникає з місця події.



Обласний територіальний центр комплектування (ТЦК) підтвердив, що транспортний засіб належить Тернопільському об’єднаному міському ТЦК та СП. Проте обставини інциденту обіцяють з’ясувати під час службової перевірки.

У заяві ТЦК зазначається: “В інтернеті поширюється відео, на якому чоловік намагається вибратися з автомобіля, а військовий його утримує. Керівництво ОТЦК та СП ініціювало проведення службової перевірки для встановлення особи та хронології подій. За результатами перевірки будуть надані правові оцінки діям учасників події та вжито відповідних заходів.”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відео, #ТЦК
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: