Тролейбус №8 в Тернополі знову поїде за звичним маршрутом

Опубліковано:
14 Грудня, 2014 о 16:50

Тернополян довго непокоїло питання про те, чому тролейбус №8 змінив свій маршрут. Люди зверталися із запитаннями і в міську раду, там лише пояснювали, що це “пробний” маршрут, необхідність якого була запропонована як варіант для подальшого вивчення потреб пасажирів.




Зараз, пояснюють в управлінні транспорту, комунікацій і зв’язку ТМР, все знову стане на свої місця і тролейбус курсуватиме на «Аляску»не повертаючи на кільці біля «Універсаму» на проспект Злуки.

 

– На тролейбусному маршруті №8 було проведено моніторинг щодо пасажиропотоку та ефективності здійснення повороту із вул. Тарнавського на проспект Злуки, – розповідає очільник управління Ігор Мединський. – Ефективність виконання цього повороту була надзвичайно низькою. Саме тому на даний момент маршрутна мережа залишається сталою, як і була раніше. А курсувати на проспект Східний через проспект Злуки даний маршрут не буде».

 

На майбутнє для задоволення потреб перевезення пасажирів, у місті будуть максимально використані можливості маршрутних таксі та тролейбусів. Зокрема на маршруті №9 додаткового курсуватимуть два тролейбуси.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: