Триває підготовка програми запобігання і протидії корупції на 2015-2016 роки

Опубліковано:
12 Лютого, 2015 о 09:11

Боротьба з корупцією та хабарництвом – це пріоритет державної політики та громадських ініціатив. На цьому наголосив заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Леонід Бицюра під час засідання робочої групи, яка працює над проектом   обласної Програми запобігання і протидії корупції на 2015-2016 роки.  У робочу групу входять представники громадських організацій, експерти, фахівці різних  галузей.

 



«Корупція і хабарництво – це не просто явища, які призводять до зневіри і байдужості у суспільстві. Фактично це загроза національній економіці, – наголосив Леонід Олексійович. – Тому до формування проекту Програми не маємо права підходити суто формально. Звертаюся до всіх бути активними і внести свої пропозиції до документу».

 

 

Як зауважив заступник , робота із виконання заходів обласної Програми запобігання та протидії корупції на 2013-2014 роки була недостатньою, тому при підготовці проекту нової антикорупційної Програми варто враховувати ці помилки.

 

 

«Я сподіваюся, що ми відпрацюємо проект нової Програми якомога краще, щоб вона дала реальний ефект», – констатував Леонід Бицюра.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: